Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Πρώην αντιπρόεδρος της Φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer: " Δεν χρειάζεται εμβόλιο για την COVID-19"

 


Ο Δρ Mike Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και Επικεφαλής Επιστήμονας για την Αλλεργία και τις Αναπνευστικές παθήσεις, αναφέρει ότι η προσπάθεια για ένα καθολικό εμβόλιο έχει τη «μυρωδιά του κακού», και ότι ο ίδιος «θα αντιταχθεί έντονα» σ' αυτήν την προσπάθεια.

23 Νοεμβρίου 2020 (LifeSiteNews) –


Ενώ η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer έκανε πρωτοσέλιδα, ανακοινώνοντας με τυμπανοκρουσίες την επικείμενη κυκλοφορία του εμβολίου COVID-19, ένας πρώην αντιπρόεδρος και κορυφαίος επιστήμονας της εταιρείας απέρριψε κατηγορηματικά την αναγκαιότητα οποιουδήποτε εμβολίου, προκειμένου να τελειώσει η πανδημία του COVID -19.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο, https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/pfizer-covid-19.html ο Δρ Michael Yeadon, ο οποίος «πέρασε πάνω από 30 χρόνια ως επικεφαλής σε νέες [αλλεργικές και αναπνευστικές] έρευνες φαρμάκων σε μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου», και αποσύρθηκε από την Pfizer κατέχοντας «την ανώτερη ερευνητική θέση στον τομέα αυτό», έγραψε:

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη εμβολίων για την εξάλειψη της πανδημίας. Δεν έχω ξανακούσει ποτέ να λέγονται τέτοιες ανοησίες για τα εμβόλια. Δεν πρέπει να εμβολιάζονται άτομα που δεν διατρέχουν κίνδυνο από ασθένεια. Επίσης, δεν πρέπει να προγραμματίζετε να εμβολιάσετε εκατομμύρια υγιείς και εύρωστους ανθρώπους με ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί εκτενώς σε ανθρώπους.»



Πηγή: lifesitenews 

Μετάφραση: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών